Køb og salg af gamle fodboldtrøjer

Når man først har fået smag for at samle på gamle fodboldtrøjer, så er det vigtigt at kende de gode steder at købe og sælge fodboldtrøjer. Jeg har her samlet en masse gode links og råd til når du skal købe og/eller sælge gamle fodboldtrøjer.

Gode steder at sælge og køb gamle fodboldtrøjer

Der findes grundlæggende fire typer steder, hvor du kan købe og sælge gamle fodboldtrøjer. Jeg har listet dem herunder og tilføjer og opdaterer løbende listen med links.

Grupper på sociale medier

På sociale medier (især Facebook) finder man efterhånden mange grupper med gamle fodboldtrøjer til salg. Her vil det ofte give mening at prøve at søge efter grupper specifikt for den klub du samler på trøjer fra. Det er ofte sværere at finde de trøjer du er interesseret i de mere generiske grupper.

Som eksempel har jeg her fundet to grupper for gamle Brøndby trøjer, men du kan søge grupper frem for de fleste klubber:

Når du først har fundet nogle interessante grupper og meldt dig ind, så er det bare at læne dig tilbage og holde øje med de trøjer der sættes til salg løbende.

Vil du sælge en trøje fra din egen samling, så vil jeg anbefale at du lige holder lidt øje med siderne først, så du får en bedre ide om hvilke priser du kan forvente.

Online handelsportaler

På online handelsportaler eller markedspladser sælger mange deres gamle fodboldtrøjer. Du finde normalt ikke de mest sjældne fodboldtrøjer her, men til gengæld kan du ofte gøre en rigtig god handel.

Jeg har gode erfaringer med at holde øje med udbuddet af trøjer på DBA og Gul og gratis.

Udenlandske hjemmeside med gamle fodboldtrøjer

Der findes et par udenlandske firmaer og hjemmesider, hvor du kan finde gamle fodboldtrøjer til salg.

Her vil du ofte skulle betale lidt mere end når du køber gennem private. Til gengæld er deres udvalg stort og de har nogle gange meget sjældne trøjer til salg. Derudover er du meget sikker på at der ikke er tale om en kopi.

De sider jeg løbende holder øje med er:

Loppemarkeder (og andre fysiske butikker)

I Danmark findes der ikke mange fysiske butikker hvor du kan købe gamle fodboldtrøjer, men du kan nogle gange være heldig i genbrugsbutikker.

På loppemarkeder er det min erfaring at chancen for at finde gamle fodboldtrøjer er lidt større. Men for alle fysiske butikker og loppemarkeder gælder det at man skal være tålmodig, for der kan gå længe mellem man finder noget, men til gengæld kan du også gøre nogle rigtig gode handler.

Er du på jagt efter meget specifikke fodboldtrøjer, så er de fysiske butikker nok ikke den nemmeste vej til målet. Men samle du på gamle fodboldtrøjer fra mange forskellige klubber, så kan du være heldig at gøre dig nogle rigtig gode handler i genbrugsbutikker og på loppemarkeder.

Held og lykke med jagten på din næste fodboldtrøje – eller salget af en du gerne vil af med!

Skriv en kommentar