Black Friday 2021 | Tilbud på fodboldtrøjer

Vi samler hvert år de bedst Black Friday tilbud på fodboldtrøjer. Der er nemlig ingen tvivl om, at Black Friday er en af de bedste dage på året at købe billige fodboldboldtrøjer.

De bedste tilbud på fodboldtrøjer – Black Friday 2021

Find de bedte Black Friday tilbud hos Unisport her:

Black Week 2021 DK

Hvornår er der Black Friday i 2021?

26. november 2021

Hvilke tilbud på fodboldtrøjer kan man forvente?

Til Black Friday ser vi ofte at der kommer tilbud på både nye og gamle fodboldtrøjer. Jeg har herunder beskrevet lidt om hvad man normalt kan forvente.

Tilbud på gamle fodboldtrøjer

De “gamle fodboldtrøjer”, altså dem som er blevet erstattet af nye modeller i løbet af sommeren, kommer ofte på tilbud til Black Friday.

Normalt vil der ikke være mange tilbage på dette tidspunkt af året, men til gengæld vil de ofte bliver sat meget ned. Man ser til tider at der kommer helt op til 80% rabat på disse modeller, så samler du på fodboldtrøjer, så er Black Friday et godt tidspunkt at slå til.

Tilbud på nye fodboldtrøjer til Black Friday

Der kommer også ofte tilbud på nye fodboldtrøjer (som er blevet introduceret i løbet af sommeren), men rabatterne er dog sjældent lige så store som på de “gamle” fodboldtrøjer.

Man kan godt være heldig at opnå 30-50% rabat på nye fodboldtrøjer, men man skal sandsynligvis være hurtigt ude, fordi der ofte vil være et begrænset antal fodboldtrøjer tilgængelige.

Tilbud på tryk på fodboldtrøjer fodboldtrøjer

Der kommer også ofte tilbud på tryk på fodboldtrøjer. Til tider kan man f.eks. se at man gratis kan tilføje navn og nummer på de fodboldtrøjer man køber til Black Friday.

Det er derfor med at holde god øje, for tilbuddene kan være mange og gode.