RCD Espanyol – billeder af nuværende og historiske Espanyol trøje

De blå og hvide striber er et kendetegn for både de historiske og den nuværende Espanyol trøje. De seneste år er der eksperimenteret lidt med antallet og tykkelsen af striberne på trøjen. I 2007/08 lavede Uhlsport en Espanyol trøje med kun 3 striber på fronten – 1 blå og to hvide. Den nuværende Espanyol trøje produceres af Puma og de har uden tvivl ladet sig inspirere af 2007 modellen samt en række ældre Espanyol trøjer.

Køb spanske fodboldtrøjer billigst her →

Espanyol hjemmebanetrøjer

Espanyol udebanetrøjer

Espanyol tredjetrøjer

Hvor kommer billederne fra?

Alle billeder er venligst udlånt af Unisport.

De største profiler i Espanyol trøje

Hvis man kigger på listen over de mest scorende Espanyol spillere, så vil man helt sikkert have en indikation af nogle af historiens store profiler i Espanyol trøje.

Flest ligamål
Raúl Tamudo (129)
Rafael Marañón (111)
Julià Arcas (86)

De største resultater

Espanyol har aldrig vundet La Liga, men til gengæld har spillerne i Espanyol trøje oplevet andre store resultater. To gange er klubben blevet to’er i UEFA cuppen – senest i 2006/07 sæsonen. Espanyol har derudover vundet Copa Del Rey (den spanske pokalturnering) 4 gange – senest i 2006.

Hvilken historisk Espanyol trøje er den fedeste?

Det er altid sjovt at høre hvilke trøjer fans kan lide – og hvilke der er mindre populære. Holdningerne er ofte mange og når man ser tilbage på tidligere præsentationer af Espanyol trøjer, så giver dette sig også til kende.

Giv derfor meget gerne din holdning til kende herunder – hvad er den fedeste Espanyol trøje gennem tiden?

Skriv en kommentar