Borussia Dortmund trøje – gamle billeder og historien

Når jeg ser den gule Dortmund trøje symboliserer det for mig klubstolthed og talentudvikling. Dette skyldes primært den transformation klubben har været igennem indenfor de sidste 10 år, men ligeledes de spillere der i dag bærer den gule Dortmund trøje. Det er som et biprodukt lykkedes Dortmund at stille sig endnu mere som en modpol til kapitalstærke Bayern München i mange fans’ hoveder. Når jeg ser en Dortmund trøje skabes der derfor mange billeder og symboler for mig. Den evne som fodboldtrøjer har til at skabe billeder er en af grundene til min forkærlighed for dem.

KØB DIN DORTMUND TRØJE BILLIGT HER

Dortmund hjemmebanetrøjer

Dortmund udebanetrøjer

Dortmund tredjetrøjer

Dortmund europatrøjer

Hvor kommer billederne fra?

Alle billeder er udlånt af Unisport.

Nyheder og billeder af den nuværende Dortmund trøje

Er du blevet interesseret i at læse mere om Dortmund, så er det værd at tage et kig på klubben officielle hjemmeside.

Her finder du historien om klubben, masser af nyheder og andre spændende artikler. Hvis du er fan af klubben er det et rigtig godt sted at følge med, men generelt fodboldinteresseret kan den også være værd at “bogmærke”.

En anden god ting ved siden er, at du kan finde en masser gode billeder fra kamp og træning. Dette giver dig derfor mulighed for at se, hvordan den nuværende Dortmund trøje ser ud på spillerne.

Hvilken historisk Dortmund trøje er den fedeste?

Det er altid sjovt at høre hvilke trøjer fans kan lide – og hvilke der er mindre populære. Holdningerne er ofte mange og når man ser tilbage på tidligere præsentationer af Dortmund trøjer, så giver dette sig også til kende.

Giv derfor meget gerne din holdning til kende herunder – hvad er den fedeste Dortmund trøje gennem tiden.

Skriv en kommentar