Newcastle trøje – gamle billeder og historie

Den første Newcastle trøje var angiveligt helt rød. Der gik dog ikke mere end et par år før de i 1894 valgte at spille i sorte og hvide striber. Grunden til at en Newcastle trøje nu har de farver er, at sort og hvid ikke blev benyttet af nogle af de oprindelige hold, som Newcastle United er en sammenslutning af. Man mente derfor at denne Newcastle trøje ville vise lige respekt til moderklubberne. På denne måde symboliserede den sorte og hvide fodboldtrøje en ny og lige start for Newcastle.

KØB DIN NEWCASTLE TRØJE BILLIGT HER

Newcastle hjemmebanetrøjer

Newcastle udebanetrøjer

Newcastle tredjetrøjer

Hvor kommer billederne fra?

Billederne er venligst udlånt af Unisport.

Nyheder og billeder af Newcastle trøjen

Er du blevet interesseret i at læse mere om Newcastle, så er det værd at tage et kig på klubbens officielle hjemmeside.

Her finder du historien om klubben, masser af nyheder og andre spændende artikler. Hvis du er fan af klubben er det et rigtig godt sted at følge med, men generelt fodboldinteresseret kan den også være værd at “bogmærke”.

En anden god ting ved siden er, at du kan finde en masser gode billeder fra kamp og træning. Dette giver dig derfor mulighed for at se, hvordan den nuværende Newcastle trøje ser ud på spillerne.

Hvilken historisk Newcastle trøje er den fedeste?

Det er altid sjovt at høre hvilke trøjer fans kan lide – og hvilke der er mindre populære. Holdningerne er ofte mange og når man ser tilbage på tidligere præsentationer af Newcastle trøjer, så giver dette sig også til kende.

Giv derfor meget gerne din holdning til kende herunder – hvad er den fedeste Newcastle trøje gennem tiden?

Skriv en kommentar