FC Nordsjælland – billeder af nuværende og historisk FCN trøje

Da FC Nordsjælland i 2003 skiftede navn fra Farum Boldklub blev den røde og gule FCN trøje designet af tøjmærket H2O. Fra starten af 2013 overtog italienske Diadora dog tøjsponsoratet og skal til og med 2018 levere både FCN trøje og udstyr. Den nuværende FCN trøje er stort set helt rød – bortset fra klub- og sponsorlogoer. Det er dog ikke den klassiske “Danmark-rød”, men derimod den farve som Diadora kalder maroon der bruges til den nuværende FCN trøje.

KØB DIN FCN TRØJE BILLIGT HER

FCN hjemmebanetrøjer

FCN udebanetrøjer

FCN målmandstrøjer

Hvor kommer billederne fra?

Alle billeder af FCN trøjerne kommer fra Unisport.

Profiler i FCN trøje – og lidt mere historie

På trods af klubbens korte historie, så har en del danske profiler båret en FCN trøje. Jeg har listet en del af dem herunder, men inden da vil jeg gerne fremhæve Morten Wieghorst og Kasper Hjulmand, der begge har skabt utroligt meget som trænere for FC Nordsjælland. Morten Wieghorst grundlagde klubbens tur mod toppen af danske fodbold i sæsonerne fra 2006 til 2011. Det lykkedes ham ligeledes at vinde pokaltitlen i sine to sidste sæsoner. Da Morten Wieghorst blev U21-landsholdstræner overtog Kasper Hjulmand og han førte klubben til sit første mesterskab i sæsonen 2011/2012. Den efterfølgende sæson fik klubben så lov til at vise den røde FCN trøje frem i Champions League. Jeg mener at en stor del af denne succes for klubben kan tilskrives de to trænere… Og så til nogle af de største tidligere spillerprofiler som har båret en FCN trøje:

Mads Junker
Thomas Rasmussen
Martin Bernburg
Francis Dickoh
Mikkel Beckmann
Andreas Bjelland
Tobias Mikkelsen

Hvilken historisk FCN trøje er den fedeste?

Det er altid sjovt at høre hvilke trøjer fans kan lide – og hvilke der er mindre populære. Holdningerne er ofte mange og når man ser tilbage på tidligere præsentationer af FCN trøjer, så giver dette sig også til kende.

Giv derfor meget gerne din holdning til kende herunder – hvad er den fedeste FCN trøje gennem tiden?

Skriv en kommentar