Lazio – billeder af nuværende og historisk Lazio trøje

Historisk har en Lazio trøje været ligeligt domineret af farverne hvid og lyseblå. Denne farvekombination blev angiveligt inspireret af det græske flag. Lazio blev oprettet som en klub hvor adskillige sportsgrene var samlet, så med tanke på det gamle Grækenland og den Olympiske historie lod man sig inspirere af disse farver. De senere år har den lyseblå været klart dominerende i en Lazio trøje, men den hvide farve ofte er brugt til detaljer samt shorts og sokker.

Køb din Lazio trøje billigst her →

Lazio hjemmebanetrøjer

Lazio udebanetrøjer

Lazio tredjetrøjer

Hvor kommer billederne fra?

Alle billeder er udlånt af Unisport.

SS Lazios historie og fodboldtrøjer

På Lazios officielle hjemmeside kan du læse om klubbens spændende historie og udvikling. Der er sket mange ting siden klubben for over 100 år siden blev etableret og denne historie bliver du taget igennem i detaljerede beskrivelser.

På hjemmesiden kan du ligeledes se en masse billeder af den nuværende Lazio trøje – både fra træning og kamp.

Tilbud på Lazio trøje

Gennem en del sæsoner har Lazios fodboldtrøjer været nogle af de pæneste man finder i Europa. De seneste Lazio trøjer har derfor ikke bare været eftertragtet af fans af klubben, men også af fodboldfans generelt.

Hvis du skal finde en Lazio trøje på tilbud, så gælder det om at være opmærksomme på de rigtige tidspunkter. Når sæsonen nærmer sig sin afslutning indstilles produktionen som udgangspunkt, da man kommer tæt på lanceringen af de nye trøjer. Herefter vil trøjerne ofte ligeledes komme på tilbud – og så er det med at slå til inden de ender med at blive udsolgt.

Hvilken historisk SS Lazio trøje er den fedeste?

Det er altid sjovt at høre hvilke trøjer fans kan lide – og hvilke der er mindre populære. Holdningerne er ofte mange og når man ser tilbage på tidligere præsentationer af SS Lazio trøjer, så giver dette sig også til kende.

Giv derfor meget gerne din holdning til kende herunder – hvad er den fedeste Lazio trøje gennem tiden.

Skriv en kommentar