Fiorentina – billeder af nuværende og historisk Fiorentina trøje

Fiorentina er i Italien kendt under kælenavnet “Viola” – hvilket skyldes den velkendte lilla Fiorentina trøje. Fiorentina har gennem klubbens histore skiftet deres logo flere gange. Ens for de forskellige logoer har dog været, at de har haft inkorporeret byen Firenzes “fleur-de-lis” på den ene eller anden måde.

Køb din Fiorentina trøje billigst her →

Fiorentina hjemmebanetrøjer

Fiorentina udebanetrøjer

Fiorentina tredjetrøjer

Hvor kommer billederne fra?

Alle billeder er udlånt af Unisport.

Klubbens historie og billeder af fodboldtrøjer

Er du interesseret i at læse mere om Fiorentinas historie, så kan du gøre det på ViolaChannel siden. Det hele startede i slutningen af 1800-tallet og siden dengang er der sket meget.

Du kan på hjemmesiden også finde en lang række billeder af den nuværende Fiorentina trøje. På siden bliver der løbende lagt nyheder og artikler op, som bliver akkompagneret af billeder fra kamp og træning.

Tilbud på Fiorentina trøje

Ønsker du at lave en god handel på en Fiorentina trøje, så er det bare med at holde øje med hvornår der kommer tilbud på disse.

Fiorentinas fodboltrøjer følger den samme kurve som man ser for de fleste andre store klubber i Europa. Der lanceres hvert år nye fodboldtrøjer i løbet af sommeren og det tidlige efterår. Det er derfor en rigtig god ide at holde øje med priserne i foråret, da man her ofte vil se en Fiorentina trøje på tilbud.

Hvilken historisk Fiorentina trøje er den fedeste?

Det er altid sjovt at høre hvilke trøjer fans kan lide – og hvilke der er mindre populære. Holdningerne er ofte mange og når man ser tilbage på tidligere præsentationer af Fiorentina trøjer, så giver dette sig også til kende.

Giv derfor meget gerne din holdning til kende herunder – hvad er den fedeste Fiorentina trøje gennem tiden.

Skriv en kommentar