FC Midtjylland – billeder af nuværende og historisk FCM trøje

De sorte og røde FC Midtjylland trøjer har siden sammenslutningen af Ikast og Herning været et fast kendetegn. Den nuværende FCM trøje er i selve designet simpel, men trykket med sponsorer og navne gør den dog alligevel lidt anderledes end de nuværende trends, som dikterer simpel design og look.

Køb danske fodboldtrøjer billigst her →

FCM hjemmebanetrøjer

FCM udebanetrøjer

FCM europatrøjer

FCM målmandstrøjer

Hvor kommer billederne fra?

Alle billeder af FC Midtjylland trøjerne kommer fra Unisport.

Værd at bemærke om de enkelte FCM trøjer

FCM trøje – ude 2013/14

Hvis der er noget særligt at bemærke omkring en FCM trøje, så er det uden tvivl udetrøjen fra 2013/14. Den lilla udetrøje er en hyldest til de 157 samarbejdsklubber i den midtjyske region. Hvis man kigger godt efter på denne FCM trøje, så kan man nemlig se alle disse klubbers logoer broderet ind i stoffet, så de danner et diskret mønster. Dette synes jeg er en rigtig fed detaljer. For os fans af fodboldtrøjer er der ingen tvivl om, at et samarbejde som det FCM har med Wunderelf er en klar fordel. Denne detaljegrad og historie ville man nok ikke se Nike, Adidas eller Puma ligge i en FC Midtjylland trøje idag. Helt klar tommel op til Wunderelf for denne trøje.

Profiler i FCM trøje – og lidt mere historie

FC Midtjylland er jo en ret ung klub, da den først blev etableret i 1999 – dette skete som en sammenlægning af Ikast FS og Herning Fremad. Jeg synes dog det er væred at nævne nogle at de tidligere profiler, som siden 1999 har båret en FCM trøje: Mohammed Zindan, Mikkel Thygesen, Thomas Thomasberg, Jens Jessen, Simon Kjær, Simon Poulsen, Leon Jessen, Steffen Højer og Winston Reid.

Klubben har stadigvæk sit første danmarks mesterskab til gode. På trods af 4 pokalfinaler har klubben ligeledes sin pokaltitel til gode. Sidst vi så en FCM trøje i en pokalfinale var i 2010 og igen i 2011 hvor de begge gange tabte til FC Nordsjælland.

Hvilken historisk FCM trøje er den fedeste?

Det er altid sjovt at høre hvilke trøjer fans kan lide – og hvilke der er mindre populære. Holdningerne er ofte mange og når man ser tilbage på tidligere præsentationer af FCM trøjer, så giver dette sig også til kende.

Giv derfor meget gerne din holdning til kende herunder – hvad er den fedeste FCM trøje gennem tiden?

En kommentar til “FC Midtjylland – billeder af nuværende og historisk FCM trøje”

  1. Jeg er enig med dig, den lilla udebanetrøje med samarbejdsklubbernes logoer på, er nærmest legendarisk. Derefter er det den næsten stribede hjemmebanetrøje fra 2016-18 pænest. Havde de egentlig ikke røde udebanetrøjer helt i starten?

    Svar

Skriv en kommentar