Fulham – billeder af nuværende og historisk Fulham trøje

Fulham blev etableret i 1879, men den første Fulham trøje der findes dokumenteret var fra 1886. Denne Fulham trøje var halvt rød og halvt hvid med tilhørende hvide shorts. I 1903 spillede klubben angiveligt første gang i helt hvide trøjer og selvom hjemmetrøjen ikke er 100% hvid idag, så er det trøjen fra 1903 der danner grundlaget for nutidens Fulham trøje design. Siden år tusinde skiftet har bl.a. de tre store (Adidas, Nike og Puma) alle produceret Fulhams trøjer. Adidas har gjort det over to gange og laver også den nuværende Fulham trøje.

Køb engelske fodboldtrøjer billigst her →

Fulham hjemmebanetrøjer

Fulham udebanetrøjer

Fulham tredjetrøjer

Hvor kommer billederne fra?

Billederne er venligst udlånt af følgende bidragsydere:

Unisport:

  • Alle billeder

Nyheder og billeder af den nuværende Fulham trøje

Ønsker du at læse mere om Fulham, så er det værd at tage et kig på deres hjemmeside:
Fulhams officielle hjemmeside

Her finder du historien om klubben, samt masser af artikler og nyheder. En anden smart ting ved siden er, at du kan finde billeder fra nåde kampe og træning. Dette giver dig muligheden for at se, hvordan en Fulham trøje ser ud når spillerne har den på.

Tilbud på Fulham fodboldtrøjer

Er du vild med at gøre en god handel, så gældder det om at købe din Fulham trøje på det helt rigtige tidspunkt. Der kommer som udgangspunkt nye spilletrøjer hver sæson, hvilket også betyder at der hvert år kommer gode tilbud på det gamle trøjer.

Efter de nye trøjer kommer på markedet vil prisen på de gamle fodboldtrøjer altid blive sat ned, men ofte vil man allerede i foråret kunne opleve gode tilbud på trøjerne. Det er derfor altid hver at holde øje med priserne i foråret, hvis man ønsker at gøre en god handel.

Hvilken historisk fulham trøje er den fedeste?

Det er altid sjovt at høre hvilke trøjer fans kan lide – og hvilke der er mindre populære. Holdningerne er ofte mange og når man ser tilbage på tidligere præsentationer af Fulham trøjer, så giver dette sig også til kende.

Giv derfor meget gerne din holdning til kende herunder – hvad er den fedeste Fulham trøje gennem tiden?

Skriv en kommentar