Malaga – billeder af nuværende og historiske Malaga trøje

Den nuværende Malaga trøje er meget markant med sine hvide og lyseblå striber – nærmest i en stil der kunne henlede tankerne på Argentina. Når man kigger på Malagas historie ser man, at klubben har skiftet både navn og fodboldtrøje design flere gange. Den Malaga trøje vi kender i dag er derfor meget anderledes end f.eks. trøjerne fra slut 30’erne der var helt hvide. Siden september 1941 har en Malaga trøje dog været kendetegnet ved de blå og hvide striber. Der er dog efterfølgende set designs i forskellige nuancer, men de primære karakteristika er blevet fastholdt for Malaga trøjerne siden den gang.

Køb spanske fodboldtrøjer billigst her →

Malaga hjemmebanetrøjer

Malaga udebanetrøjer

Hvor kommer billederne fra?

Alle billeder er udlånt af Unisport.

Nyheder og billeder af den nuværende Malaga trøje

Er du blevet interesseret i at læse mere om Malaga Club de Fútbol, så er det værd at tage et kig på klubben officielle hjemmeside.

Her finder du historien om klubben, masser af nyheder og andre spændende artikler. Hvis du er fan af klubben er det et rigtig godt sted at følge med, men generelt fodboldinteresseret kan den også være værd at “bogmærke”.

En anden god ting ved siden er, at du kan finde en masser gode billeder fra kamp og træning. Dette giver dig derfor mulighed for at se, hvordan den nuværende Malaga trøje ser ud på spillerne.

Hvilken historisk Malaga trøje er den fedeste?

Det er altid sjovt at høre hvilke trøjer fans kan lide – og hvilke der er mindre populære. Holdningerne er ofte mange og når man ser tilbage på tidligere præsentationer af Malaga trøjer, så giver dette sig også til kende.

Giv derfor meget gerne din holdning til kende herunder – hvad er den fedeste Malaga trøje gennem tiden?

Skriv en kommentar