Palermo – billeder af nuværende og historisk Palermo trøje

Man kan altid genkende en Palermo trøje på den lyserøde farve. Dette har været gældende i over 100 år, men det hele startede med andre farver. Den første Palermo trøje var rød og blå – og det var først efter ca. 10 år at man i 1907 skiftede over til den i dag velkendte lyserøde.

Køb italienske fodboldtrøjer billigst her →

Palermo hjemmebanetrøjer

Palermo udebanetrøjer

Palermo tredjetrøjer

Hvor kommer billederne fra?

Alle billeder er udlånt af Unisport.

Palermos historie

Palermo er en fodboldklub med en meget interessant historie. Selvom det endnu aldrig er blevet til et italiensk mesterskab, så er der stadigvæk kommet flere pokaler i trofæskabet gennem tiden.

Du kan læse meget mere om Palermos historie på deres officielle hjemmeside.

Tilbud på Palermo trøje

Du kan som udgangspunkt altid finde rigtigt gode tilbud på en Palermo trøje i foråret. Dette skyldes primært at de nye fodboldtrøjer normalt bliver præsenteret i løbet af sommeren.

Der sælges derfor naturligt ud af de “gamle” Palermo trøjer i løbet af foråret, så det er med at holde øje hvis du ønsker at lave en god handel.

Hvilken historisk Palermo trøje er den fedeste?

Det er altid sjovt at høre hvilke trøjer fans kan lide – og hvilke der er mindre populære. Holdningerne er ofte mange og når man ser tilbage på tidligere præsentationer af Palermo trøjer, så giver dette sig også til kende.

Giv derfor meget gerne din holdning til kende herunder – hvad er den fedeste Palermo trøje gennem tiden.

Skriv en kommentar