Swansea trøje – gamle billeder og historie

En Swansea trøje har gennem historien været hvid. Det samme gælder hjemmedragtens shorts. Gennem klubbens først 50 år var Swansea trøjen stort set helt hvid og først i 1962 så man en Swansea trøje der vovede at vige fra dette. Her valgte man en hvid hjemmetrøje med orange kant på ærmer og krave. Siden da er der blevet eksperimenteret med forskellige varianter af hjemmetrøjen, men hvid har dog altid været den dominerende farve. I starten af 70’erne så man første gang et logo på brystet af en Swansea trøje og siden den gang har silhouetten af en svane prydet Swanseas trøjer.

KØB DIN SWANSEA TRØJE BILLIGT HER

Swansea hjemmebanetrøjer

Swansea udebanetrøjer

Hvor kommer billederne fra?

Billederne er venligst udlånt af Unisport.

Swanseas historie

Den walisiske storklub Swansea har en lang og interessant historie. Det er således ikke lang tid siden at klubben kunne fejre 100-året for deres etablering.

På Swanseas officielle hjemmeside kan du både finde en god beskrivelse af historien, men ligeledes en række videoer og billeder som gør det hele en smule mere interessant.

Læs mere til Swanseas historie her.

Ikke overraskende, er Michael Laudrup ikke nævnt nogle steder, men sejren under ham i Capital One-cuppen er selvfølgelig et omdrejningspunkt i klubbens nyere historie.

Tilbud på Swansea trøje

Er du på jagt efter et godt tilbud på en Swansea trøje, så er det med at holde øje med markedet på de rigtige tidspunkter.

Da klubben, som de fleste andre store europæiske klubber, skifter trøje en gang om året, så vil de gamle Swansea fodboldtrøjer naturligt nok komme på tilbud. Dette sker ofte hen i slutningen af foråret, når tiden for præsentationen af de nye trøjer nærmer sig.

Hvilken historisk Swansea trøje er den fedeste?

Det er altid sjovt at høre hvilke trøjer fans kan lide – og hvilke der er mindre populære. Holdningerne er ofte mange og når man ser tilbage på tidligere præsentationer af Swansea trøjer, så giver dette sig også til kende.

Giv derfor meget gerne din holdning til kende herunder – hvad er den fedeste Swansea trøje gennem tiden?

Skriv en kommentar