De 8 fedeste trøjer til VM 2022

Fodbold er et spil, der er skabt til at kreere store følelser, minder og fællesskab. Det gælder, uanset om vi sammen fejrer en sejr, om vi jubler over at have samme trøje på, eller om vi måske inden kampen har kastet os over sportsbetting.

Sportsbetting handler om at spille for penge på sport. Det kan være, man spiller på, hvem man tror scorer kampens første mål. Det kan være både på holdet eller på den enkelte spiller. Mange foretrækker at spille på deres eget hold, så de kan stå i samme trøje som alle de andre fans og juble, når holdet scorer. Har man så samtidig tjent en ekstra skilling, kan lykkefølelsen dårligt blive mere berusende.

Begivenheder som EM- og VM-slutrunder giver ekstra mange muligheder for at benytte fodbold betting, og du kan helt sikkert selv finde ud af, hvem der vinder hvilke kampe. Men her kan du få hjælp til at finde de fedeste trøjer ved VM 2022.

Stille elegance og blærede detaljer

Fodboldfans er ikke berømmede for deres modesans, men når nogle af verdens fremmeste designere gennem tiden har stået bag skabelsen af trøjer til VM-slutrunder, kan det ikke være helt galt.

Vi har holdt fokus på trøjerne i Qatar og set bort fra klassiske skønheder fra blandt andre Holland og Argentina i halvfjerdserne og Italiens firsertrøje, som du ofte kan finde på brugtmarkeder rundt omkring. Men der er nu også et par gode bud på fremtidige klassikere i ørkensandet denne gang.

Her får du otte bud på de flotteste trøjer ved VM i Qatar.

1. Danmark

De danske drenge kommer med den mest simple trøje nogensinde. Eller faktisk tre meget simple trøjer. En rød, en hvid og en sort. Simpliciteten har angiveligt en symbolsk betydning, men for os er det rigeligt, at det er en meget smuk trøje, der udstråler ro og selvsikkerhed.

2. Belgien

Den gyldne belgiske generation er måske ved at være ovre deres bedste år på banen, men de har oppet sig på trøjefronten til VM i Qatar. Den flammende røde farve er tilføjet ild-print på ærmerne, og den sorte farve fra skulder til skulder gør trøjen mere vægtig og giver styrke.

3. Mexico

Der er tre farver at lege med, når der skal skabes trøje til Mexicos bedste fodboldspillere. El Tri har denne gang fået alle tre i brug, og den overvejende grønne trøje har både hvide og røde detaljer i en perfekt sammensat trøje.

4. Ecuador

De fysisk stærke spillere fra Ecuador har fået en model i slimfit, og det klæder dem helt vildt. Den flotte gule farve er pyntet med detaljer under armene, på ærmerne og skuldrene, og det giver et på samme tid æstetisk smukt og også kraftfuldt udtryk. En af slutrundens smukkeste trøjer.

5. Argentina

De argentinske Albiceleste er blandt forhåndsfavoritterne på banen, og de har valgt at jagte VM-guld i en klassisk og rolig trøje i deres blå og hvide farver med markante mørke farver på krave og ærmer. Det er en smuk trøje, men der er ikke meget originalt over den.

6. Frankrig

De forsvarende verdensmestre har tilføjet logo og brand-navn i guld på deres ellers helt simple mørkeblå trøje. Den smalle halsåbning kan knappes, men når den er lukket, minder det om trøjer fra ældre tider, og det er et meget vellykket og elegant look

7. Japan

De altid velopdragne japanere afleverer pletfri omklædningsrum efter kampene, og der er i hvert fald ikke noget at sige til, at de husker alle deres kamptrøjer. De kommer i en frisk model med et opsigtsvækkende mønster i deres blå og hvide farver, men selv om mønstret er omfattende, er det dog ikke decideret larmende.

8. Tyskland

Der er leget med det hvide og sorte udtryk hos Tyskland denne gang, og den brede sorte stribe i midten giver trøjen nyt liv og centrerer både logo og stjerner. En iøjnefaldende og elegant trøje.

Skrevet af: Ekstern skribent